Reset Password

Please enter the email address you registered with and a password reset link will be sent to you

C4BIZ

C4BIZ


Selamat Datang C4biz Partners | Jana Income Dropship Secara Affiliate


Laman ini dikendalikan di bawah Komuniti & Alumni Coach Zul Tujuan Networking dengan Semua Alumni kami.

C4Biz boleh disertai oleh usahawan yang tiada Produk dan nak belajar buat Bisnes dengan teknik Zero Cost di bawah bimbingan Guru Digital Marketing, Coach Zul & Master Noorul.

Group Support & Bimbingan Sukses Diberikan kepada Semua team c4biz pada Setiap hari Khamis Malam terutama Sekali Kaedah Capai Sales 5 Angka Sebulan, Cara Bina Team Jualan, Cara Menulis CopyWriting, Cara Kolamkan Prospek dan sebagainya.

Pelbagai Inisiatif diberikan jika capai KPI iaitu Loket emas, kelas Mastery PERCUMA dan pelbagai lagi inisiatif termasuklah Peluang menjadi C4biz Elite Circle.

Membentuk Usahawan dari bawah adalah KEUTAMAAN PROGRAM ini. Membantu Asnaf. Membantu Golongan Baru Nak Bermula. Dan Coach Harapkan Anda Semua Bersama program ini sehingga capai Income Anda!

Bagi yang Nak 'Extend' kolabrasi dengan Coach, sekiranya Anda Merupakan seorang Trainer, Anda juga dipelawa menjadi partner kepada c4biz.my dan jual program Training anda dengan kerjasama Coach Zul.

Dan Fasa seterusnya: bagi anda yang berstatus OWNER Produk Pula + Ada masalah nak Jual produk, anda berpeluang bekerjasama dengan team C4Biz. Coach Zul akan Bantu dalam Siri C4bizFOUNDER! Lagi banyak produk di C4biz, lagi banyak usahawan yang Coach boleh bantu.

Alamak, bagaimana pula saya yg bukan founder nie Coach? jangan Risau, Anda juga boleh menggunakan Sistem vendor yang telah kami Sediakan!

Ingat, jangan Jual barang HARAM! dan TERLARANG! serta JANGAN SKEM Pelanggan. Pihak Admin akan Berusaha mengawal sebaik mungkin agar sistem C4biz dapat digunakan dengan baik oleh semua usahawan, TRAINER dan FOUNDER!

Sekian, sekiranya Ada masalah, boleh Hubungi admin di email: admin@c4biz.my

VIDEO TUTORIAL UNTUK PENDAFTARAN AFFILIATE